Lehet zárkózni

Az NB III Nyugati csoportjában az elmúlt fordulóban szabadnapos volt az Érdi VSE labdarúgó csapata, amely azt megelőzően az MTK Budapest elleni hazai pályán, a Balatonfüred ellen pedig idegenben aratott 3–0-s győzelmeivel vezette a bajnokságot, ám az előző forduló kihagyása miatt visszacsúszott a negyedik helyre.

Hasonló tartalmaink:

Szombaton, 17:30-tól újra az Ercsi úti Sporttelepen lép pályára az Érdi VSE, amely egy esetleges győzelemmel kapaszkodhat az élmezőnyre és újból a dobogón találhatja magát Limperger Zsolt gárdája.

A negyedik fordulóban az érdiek a Mosonmagyaróvári TE 1904 csapatát látják vendégül, amely eddig egy győzelmet és egy döntetlent könyvelhet el a 2015/2016-os szezonban, s az érdiekhez hasonlóan volt már szabadnapos, ennek ellenére mégis csak a hetedik helyről várja a találkozót öt lőtt és négy kapott góllal.
Az előző fordulóban az ’óváriak a Diósdot győzték le hazai pályán 2–1-re, míg a nyítómeccsen, Felcsúton a Puskás Akadémia második csapata ellen háromszor is vezettek, de be kellett érniük egy döntetlennel.
Az Érdi VSE kiválóan rajtolt (újonchoz képest még annál is jobban), ám múlt héten a Magyar Kupa főtáblájának első fordulójában, a 64 közé kerülésért felforgatott kerettel hazai pályán 2–0-s vereséget szenvedtek a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei bajnoktól, a Tállya KSE-től, így csak a bajnokságban maradtak talpon, ahol Kertész Ferenc kapuját még senki nem vette be. Az első két forduló tapasztalatai alapján Limperger Zsolt remekül állította össze a védelmet és ezidáig a támadó szekció is jól játszott.
Reméljük, ez az egyhetes szünet nem zavarta meg a játékosokat, és ott folytatják a menetelést, ahol abbahagyták a Balatonfüred ellen.
A bajnokságot az ETO FC Győr vezeti, amely az Érd mellett a másik olyan csapat, amely mindegyik meccsét 3–0-ra nyerte, de a Rába-partiak eddig nem voltak szabadnaposak, ezért vezetik a harmadosztály Nyugati csoportját.

Címkék