Tornagyőztes lett csapatunk!

A Békéscsaba elleni 34:25-ös győzelemnek köszönhetően csapatunk hibátlan teljesítménnyel nyerte meg a kétnapos felkészülési tornát, sőt Janurik Kingát választották a torna legjobb kapusának.

Hasonló tartalmaink:

Csapatunk a Global Safe Nemzetközi Női Kézilabda Torna záró mérkőzésén az első hely megszerzéséért lépett pályára, a házigazda Eubility Group-Békéscsabai ENKSE ellen. Lányaink jól kezdték a találkozót, hiszen Andjela Bulatovic lerohanás végén előnyt szerzett csapatunknak, amit két szélsőnk Katarina Krpez Slezak és Fekete Bozsana góljaival sikerült növelnünk. A 14. percben mindössze a negyedik gólunkat kaptuk köszönhetően jól záró védelmünknek, és Janurik Kinga védéseinek. Kisfaludy Anett remek labdákat kapott a falban, és nem is hibázott a hatos vonalról, zsinórban három akciógólunkat beállósunk szerezte. Ugyan a félidő derekán már hat találat is volt az előnyünk, a szünetben 17:13 állt az eredményjelzőn.

A fordulást követően Klivinyi Kinga bombáival és Katarina Krpez Slezak indításból szerzett találataival újból hat találat volt az előnyünk. Masszív védekezésből, és a jó kapusteljesítménynek köszönhetően gyors támadásokat tudtunk vezetni, ennek köszönhetően tíz perc alatt mindössze egy gólt kaptunk, míg mi nyolc gólt szereztünk. A 47. percben már tizenegy gól volt az előnyünk, de ezt követően zsinórban ötször voltak eredményesek a hazaiak így 24:30 volt az állás. Ezt követően Yulia Khavronina átlövésgóljával, és a Szabó Laura által kiharcolt hétméterest higgadtan értékesítő Barján Bianka góljával visszaállt a nyolcgólos különbség. Szvetlana Gridnyeva hárított hétméterese már csak a ráadás volt a 34:25-ös végeredménnyel záruló mérkőzésen. Csapatunk így három győzelemmel, hibátlan teljesítménnyel nyerte meg a Global Safe Nemzetközi Női Kézilabda Torna Nemzetközi Női Kézilabda Tornát. Ráadásul csapatkapitányunk Janurik Kinga nem csak a győztesnek járó kupát vehette át, hanem ő lett a torna legjobb kapusa is. Lányaink legközelebb augusztus 25-én, kedden lépnek pályára Győrben a bajnoki szezon előtti utolsó felkészülési mérkőzésen.

handballerd.hu

Címkék