Nyolcgólos vereség Győrött

Lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzését az ÉRD NB I-es női kézilabda csapata, amely a Győri Audi ETO KC otthonába látogatott, s szenvedett 29–21-es vereséget.

Hasonló tartalmaink:

Hetedik, és egyben utolsó edzőmérkőzésén lépett pályára az ÉRD Győrben, amely összecsapáson a hazai csapat szerzett kétgólos előnyt. 2-0-ás győri előnynél Szvetlana Gridnyeva hétméterest hárított az ötödik percben, majd Mireya González szépített, ezt követően pedig Klivinyi Kinga és Mireya González Alvarez felváltva szerezte a vendégek góljait, így tartották a lépést ellenfelünkkel (9–7). A játékrész hajrájában az érdiek eladott labdáiból a Győr könnyű gólokat szerzett, így Szabó Edina csapata hiába talált a kapuba egy szépen kijátszott akciók végén, a félidő 14–10-es hazai előnnyel zárult.

A fordulás után Fekete Bozsana felkanyarodásból volt eredményes, míg Mireya González Alvarez hétméteresből szerzett gólt, de a különbség nem csökkent a két csapat között. Szvetlana Gridnyeva újabb védett büntetőjét követően előbb Klivinyi Kinga lőtte ki a felső sarkot a szaggatottról, majd Janurik Kinga védése után Katarina Krpezs-Slezák talált a kapuba, így már csak három volt közte, de innen nem tudott zárkózni az Érd, és hiába szerzett két gólt is emberhátrányban, a technikai hibákat kihasználva hétgólos előnyre tett szert a Győri Audi ETO KC. Szvetlana Gridnyeva a hajrában a harmadik győri hétméterest is hárította, de a találkozót a hazai csapat nyerte 29–21-re.

A szezon első bajnoki mérkőzését szeptember 2-án, szerdán a Vác ellen játssza az Érd Arénában az ÉRD, amelyre a jegyeket már meg lehet venni a csarnok jegypénztárában, vagy online, a www.erdarena.hu-n.

 

(Fotó: handballerd.hu)

Címkék