Érdi táncosok nemzetközi sikerei

Az érdi Masters Akrobatikus Rock and Roll Sporttánc Egyesület táncosai 2015-ben körbejárták Európát és jobbnál jobb eredményeket értek el a nemzetközi táncversenyeken.

Hasonló tartalmaink:

Legsikeresebb érdi táncosaink, Kovács Kornél és Korpás Petra serdülő páros kategóriában versenyeztek és a tavaszi ljubljanai Világkupán 64 páros közül a dobogó 3. fokára állhattak fel.

A Rimini Európa Bajnokságon július 11-én is ők képviselték a Masters Sportegyesületet és Magyarországot, ahol az előkelő 8. helyet szerezték meg. Idén még Ausztriában, Csehországban és Franciaországban szerepelhetnek majd a Világkupa sorozat többi állomásán, illetve a Világbajnokságon. Petra 5 éve táncol a Masters Sportegyesületben, és azóta többszörös magyar bajnok és országos 1. helyezett lett, párosban és formációban is.

Az évek során sok érdi kislány és kisfiú kapott kedvet az ő példájuk láttán az akrobatikus rock and roll sporthoz. Az egyesület évek óta tanít Érden, Diósdon és Tárnokon is kezdő, haladó és versenyző szinten, tanfolyamaikat minden iskolában megtalálhatják az érdeklődő szülők és gyerekek.

Címkék