Gólzápor az érdi Teremfoci Bajnokságban

Gólokban gazdag játéknapot hozott az Érdi Futómű és Műszaki Vizsga Centrum által szervezett Érd Városi Kispályás Teremlabdarúgó Bajnokság második fordulójának nyitónapja.

Hasonló tartalmaink:

A szerdai első mérkőzésen az érdi futsalcsapat, az Asterix SC az első fordulóban a Szüzek ellen aratott 3–2-es győzelme után azt a Kígyóököliskolát fogadta, amely a LaVecchia Siguora csapatától a nyitókörben 8–2-re kapott ki.

A két csapat közti különbség elég hamar megmutatkozott, ugyanis néhány perc elteltével már hármat kapott a Kígyóököl, ám az első játékrészt ki is húzta ennyivel, csakhogy a másodikban ismét bizonyította erejét az Asterix, amely további hat gólt rámolt, így sportszerű, látványos mérkőzésen nagyarányú, 9–0-s győzelmet aratott az érdi futsalcsapat.

A második mérkőzésen az egy 5–3-as győzelemmel álló Minarik a Szüzekkel csapott össze. Itt a Szüzek szereztek vezetést, sőt 2–0-ra is elléptek, ám innen egyenlített a Minarik, de kétszer ismét hátrányba került, ám az utolsó percekben sikerült megtartania a 4–4-es döntetlent, amely az első pontosztozkodás volt a tornán.

A játéknap záró találkozóján Médiaválogatottunk több fontos játékost nélkülözve csapott össze az Érdi Futómű és Műszaki Vizsga Centrum által indított Autóklinikával. Az tudható volt, hogy nem mi voltunk a mérkőzés esélyesei, hisz az Autóklinika játékosai már jónéhány éve együtt játszanak, míg mi csak a bajnokságra álltunk össze. Ennek ellenére sokáig tartottuk a rohamokat, ám tíz perc után megtört a jég, s hátrányba kerültünk. A kapott gól megfogta a csapatot, s továbbra sem találtuk a Klinika sokpasszos taktikájára az ellenszert. A térfélcserére már hatgólos hátrányba kerültünk. A második játékrészben némileg jobban játszottunk, de kontráink mindig elakadtak valahol, a végjátékra pedig szétestünk, s egészen tíz gólig meg sem állt az ellenfél, viszont a becsületgólt sikerült megszereznünk, de így is csúnya, 10–1-es vereséget szenvedtünk…

Az Autóklinika az első fordulóban 5–3-ra győzött a Liget FC ellen, mi pedig 3–0-ra vertük az Érdi Birkózókat.

Címkék