Csonka forduló a kispályás focitornán

Az október 23-i ünnep miatt csonka, csupán két mérkőzésből álló fordulót rendeztek az Érdi Futómű és Műszaki Vizsga Centrum által szervezett Érd Városi Kispályás Teremlabdarúgó Bajnokság alapszakaszának utolsó fordulójában.

Hasonló tartalmaink:

A listavezető érdi „hivatásos” futsalcsapat, az Asterix SC Médiaválogatottunkat 4–1-re győzte le, úgy, hogy először mi vezettünk, de előnyünket nem tudtuk megtartani, és a jóval rutinosabb Asterix fordított, majd a hajrában végleg eldöntötte a találkozót.
A játéknap másik mérkőzése gigászi csatát hozott, ugyanis a második helyezett Szüzek a harmadik Liget FC-vel meccseltek, és a Szüzek igen hamar megszerezték a vezetést, majd előnyüket folyamatosan növelték. A hajrában aztán elharapóztak az indulatok, s a játékvezető a Liget FC csapatvezetőjét, Kovács Pétert egy kétperces kiállítás után reklamálásért piros lappal állította ki. Feszültségét nem tudta csillapítani a Liget FC, amely végül 6–2-es vereséget szenvedett.

A bajnokságot az Asterix SC vezeti azonos pontszámmal, de jobb gólkülönbséggel a Szüzek előtt.
Novemberben már indul is a rájátszás a felső- és alsóházban egyaránt.

Mindemellett már lehet nevezni a januárban kezdődő újabb tornára is, ehhez hallgassák meg a főszervező, Bráth Árpáddal készült interjúnkat!

 

Címkék