Szoros csata és meglepetés

A második (csonka) forduló után a harmadik hét első játéknapja nagy izgalmakat hozott az Érdi Futómű és Műszaki Vizsga Centrum által szervezett Érd Városi Kispályás Teremlabdarúgó Bajnokságban.

Hasonló tartalmaink:

Gigászi csatával kezdődött a nap, két eddig veretlen csapat találkozott, hisz az érdi hivatásos futsalosok, az Asterix SC a rangos teremfoci bajnokságokat megnyerő LaVecchia Siguora ellen lépett pályára, ahol nagy harcban, ám végül 2–1-re a hivatásos futsalokok nyertek, így három találkozó után (igaz, mások még csak egyet játszottak) 14–3-as gólkülönbséggel és kilenc ponttal vezeti a bajnokságot az Asterix.

Némi meglepetést hozott a második találkozó, ahol az eddig egy győzelemmel és egy döntetlennel álló Minarik az éppen Médiaválogatottunktól 3–0-ra kikapó Érdi Birkózók ellen mérkőzött meg. A Minariknál ezúttal a támadásokkal nem volt gond, de ez a birkózókra is igaz volt, hisz hétszer vették be az ellenfél kapuját, mellé pedig négyet kaptak, így a Minarik továbbra is négy ponttal, 13–14-es gólaránnyal, míg az Érdi Birkózók három ponttal, de 7–7-es gólkülönbséggel áll.

Péntek este a Batthyány Általános Iskola Tornacsarnokában 20 órától három mérkőzést rendeznek, előbb a Tökmindegy játszik a Liget FC-vel, majd csapatunk, a Médiaválogatott a Szüzekkel, a zárómeccsen pedig az eddig még nyeretlen, és 2–17-es gólkülönbséggel álló Kígyóököliskola küzd meg a szervező Érdi Futómű és Műszaki Vizsga Centrum csapatával, az Autóklinikával.
A teljes tabellát a www.erdiauto.hu oldalon a Sport rovat alatt érheti el.

Címkék