Rendőri biztosítás az Utcabálon

vlcsnap-2015-09-04-21h19m54s106Az Érdi Napok hagyományos nyitó rendezvényén, az utcabálon idén is fokozott rendőri jelenlétre számíthatnak a résztvevők. A hajnalig tartó rendezvény biztosításában az egyenruhások munkáját a polgárőrök és a közterület-felügyelet munkatársai is segítik.

Hasonló tartalmaink:

A hagyományoknak megfelelően az idei utcabált is a város főterén rendezik meg, ahol kirakodóvásár, vidámpark és a Szepes Gyula Művelődési Központ előtt felállított színpadon koncertek várják a látogatókat. Az egész napos rendezvény idején a lakosok útlezárásokra, forgalomelterelésekre számíthatnak – mondta el az Érdi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának vezetője. Nogula Tamás hozzátette: az utcabál biztonságos lebonyolítását ez alkalommal is a rendőrség végzi majd, a polgárőrség és a közterület-felügyelet munkatársainak segítségével.

A rendőrség ez alkalommal is kiemelt figyelmet fordít a fiatalok alkoholfogyasztására és természetesen a társhatóságokkal közösen az egyes italárusító egységeket is ellenőrizni fogják az utcabál idején.

A Közrendvédelmi Osztály vezetője felhívta a figyelmet arra is, hogy idén is nagy tömegre számítanak az utcabálon, így a résztvevők fokozottan ügyeljenek értékeikre, ilyenkor ugyanis megnőhet a kisebb bűncselekmények, elsősorban a zseblopások száma.

A rendőrség a rendezvény teljes ideje alatt fokozott létszámban járőrözik az utcabál területén, de természetesen a város többi pontján – Ófalutól egészen Parkvárosig – számíthatnak a lakosok az egyenruhások jelenlétére.

Would you like to replay the video?
Címkék