Úszás: remek eredmények

Véget ért a Szingapúrban rendezett Ifjúsági úszó Világbajnokság, amelyen az Érdi Úszó Sport Kft. két versenyzője, Sós Dániel és Tekauer Márk vettek részt a magyar válogatott tagjaként. Az Érdi Úszó Sport Kft. két versenyzője egy ezüstéremmel és három új egyéni csúccsal tér haza Szingapúrból.

Hasonló tartalmaink:

Mint beszámoltunk róla, Sós Dániel 200 m vegyesen ezüstérmet szerzett, majd Tekauer Márk 100 méter pillangón 80 versenyző közül lett 29.

50 m háton Sós 33. helyen zárt, ezt követően Tekauer Márk 50 méter pillangón elmaradt egyéni csúcsától, s nem jutott a középdöntőbe, mivel 25.82-es ideje csak a 44. helyre volt elég.

Sós Dániel 400 méter vegyesúszásban zárta saját világbajnokságát, amelyben övé volt a hetedik legjobb nevezett idő úgy, hogy az előfutamban másfél másodperccel megjavította egyéni legjobbját. A döntőbe viszont nem sikerült új csúcsot beállítania és az ötödik helyen ért célba.

A zárónapon Tekauer Márk fő számában, a 200 méter pillangón állt rajtkőre, ahol a selejtezőben három tizeddel új rekordot állított be, (2:00.02) ám a döntőben a hetedik helyet szerezte meg, s fél másodperccel maradt el reggeli idejétől.

Az Érdi Úszó Sport Kft. két versenyzője egy ezüstéremmel és három új egyéni csúccsal tér haza Szingapúrból.

Címkék