Malko Teatro: jazz és irodalom

vlcsnap-2015-09-07-17h33m29s2Az Érdi Napok keretében Jazz esteket is szerveznek a városban. A program nyitó rendezvényét szeptember 4-én, pénteken tartották a Csuka Zoltán Városi Könyvtárban, ahol a Malko Teatro, „Jazz és irodalom” című előadását láthatták az érdeklődők.

Hasonló tartalmaink:

Az utóbbi esztendőkben aligha múlhatott el városunkban kulturális programsorozat a bolgár Malko Teatro szereplése nélkül. Idén az Érdi Jazz Napok keretében találkozhatott a közönség Hadzsikosztova Gabriellával, a színház művészeti vezetőjével. A Csuka Zoltán Városi Könyvtárban megtartott Jazz és irodalom című műsorban Lukács Miklós és Tóth Viktor jazz zenészekkel lépett a közönség elé.

Ahogy azt Hadzsikosztova Gabriella az előadást követően elmondta: előadásuk a legfőbb üzenete a szeretet és a szerelem volt. Lukács Miklós, zenész hangsúlyozta: a jazz is és az irodalom is folyamatosan megérinti az életét. Az est harmadik főszereplője, Tóth Viktor, zenész is elmondta, hogy a zene és az irodalom egymáshoz nagyon közel álló műfajok.

Az Érdi Jazz Napok következő előadása szeptember 11-én, pénteken 18 órakor kezdődik, a Csuka Zoltán Városi Könyvtár zenei könyvtár részlegében. Akkor a Ludányi Tamás Quartet előadását tekinthetik meg az érdeklődők.

Would you like to replay the video?
Címkék