Aradszki András: Továbbra is növekszik a gazdaság

Megtartotta szeptemberi sajtótájékoztatóját Aradszki András országgyűlési képviselő csütörtökön délután a Polgárok Háza dísztermében. A politikus országos és helyi ügyekről egyaránt beszámolt a tájékoztatón.

Hasonló tartalmaink:

Aradszki András országgyűlési képviselő a sokakat érintő és érdeklő bevándorlási helyzetről beszélt kiemelten a sajtótájékoztatón. A politikus elmondta, hogy közel 160 ezer migráns érkezett Magyarországra az elmúlt hónapokban, amely több, mint tízszerese az előző évek bevándorlószámához képest. Majd hozzátette: a migránsok döntő többsége 18 és 35 év közötti férfi.

Az országgyűlési képviselő kifejtette: Magyarország a migránshelyzettel kapcsolatban nem tesz mást, mint betartja a követelményeket és igyekszik a magyar határt megvédeni. Ezután kiemelte: “erre a migránshullámra számíthattunk, csak az együttműködés hiányára nem”.

A bevándorlás témáját követően az ország gazdasági helyzetére tért át a politikus. Ennek kapcsán Aradszki András hangsúlyozta: továbbra is gazdasági növekedés mutatható ki Magyarországon, annak ellenére is, hogy az állampapírok hozama csökkent.

A helyi ügyekre térve Aradszki András hangsúlyozta, hogy a járásban rendben, zökkenőmentesen megkezdődött a tanítás. Az országgyűlési képviselő kiemelte: nagy fejlődés, hogy Érden három általános iskola is megújulhatott az elmúlt időszakban.

Would you like to replay the video?
Címkék