Nyílt napokat tartanak

Az Érdi Judo Klub és Diósdi DSE életében a szeptember több szempontból is kiemelt jelentőségű időszak. Ilyenkor mindig nyílt napokat tartanak a dzsúdó iránt érdeklődő fiatalok számára, hogy minél többen kipróbálhassák a sportágat, ugyanakkor ilyenkor kezdődik meg a versenyszezon is.

Hasonló tartalmaink:

Ahogy elkezdődik a tanév, a sportegyesületeknél is felpezsdül az élet, hiszen ilyenkor választanak sportot maguknak a fiatalok. A Diósdi Judo Klub és Diósdi DSE életében is fontos időszak ez, és ilyenkor megnyitják kapuikat a dzsúdó iránt érdeklődő gyerekek előtt és nyílt napokat tartanak.

De ez az időszak a versenyszezon kezdetét is jelenti egyúttal. Csetnek Béla az Érdi Judo Klub és Diósdi DSE vezetőedzője elmondta, hogy minden évben Siklóson, a Nemzetközi Tenkes Kupán kezdik meg a versenyzést. A szerbiai Szabadkán rendezték meg az Euró Liga első fordulóját. Ezt a versenysorozatot azok számára találták ki, akik idén léptek be az ifi korosztályba. Betegségek és sérülések miatt csak két érdi dzsúdós indult a versenyen, Veres Marcell és Tóth Patrik.

Az Euró Ligának még több állomása is és elindulnak a minden évben Pakson megrendezésre kerülő Atom Kupán, ami egy komoly nemzetközi verseny, továbbá részt vesznek a korosztályos Magyar Bajnokságokon is.

Would you like to replay the video?
Címkék