Hétszer is a dobogón!

Három arany-, három ezüst- és egy bronzérmet szereztek a Diósdi DSE és Érdi JC cselgáncsozói a Pakson rendezett Atom Kupán.

Hasonló tartalmaink:

A kétnapos verseny első napján a diák korcsoport szerepelt, míg vasárnap a serdülő és ifjúsági dzsudokák léptek tatamira.

A legfiatalabbak között a paksi verseny volt egyben az idei Magyar Kupa is. Itt Darabos Gergő ötödik, Riedl Ákos hetedik helyen végzett súlycsoportjában, míg Varga Dániel nem tudott pontszerző helyen zárni.

A diák B korosztályban Jüttner Janka és Kisfaludi Eszter is egyaránt aranyérmes lett súlycsoportjában, míg Révay Balázs második, Horváth Nándor ötödik lett. A diák A-kategóriában Tölgyfa János nem ért el pontszerző helyezést.

A serdülők között Kurdi Benedek nehézsúlyban lett aranyérmes, míg Kovács Boglárka súlycsoportjában ezüstéremig menetelt, Büki Viktória pedig ötödik helyen végzett. Balog Bálintnak is sikerült meccset nyernie, de ezzel nem ért el helyezést, míg Bodor Sebestyén, Jüttner Ábel és Riedl Dóra az egyenes kieséses szakaszban búcsúztak.

Az ifjúságiaknál Hajdu Ilang lett ezüstérmes, míg Dávid Éva bronzérmes, mellettük Bodor Sára ötödikként zárt, míg Vargha Zsolt első meccsén ipponnal nyert, de következő két mérkőzésén kikapott, így helyezetlenül zárt.

Címkék