Kiváló szereplés az ob-n

Siklóson rendezték november 24-én a serdülő korosztály magyar bajnokságát a cselgáncsozóknak. A Diósdi DSE és Érdi JC sportolói felülmúlták magukat és négy érmet szereztek.

Hasonló tartalmaink:

Bodor Sára (57 kg) három győztes meccsel menetelt a döntőig, ahol azonban kikapott, s ezüstérmes lett. Hajdu Ilang (44 kg) ugyancsak három győzelemmel kezdett, de az elődöntőben kikapott, így a bronzmérkőzésen lépett tatamira, melyet leszorítással nyert meg, s állhatott a dobogó legalsó fokára. Büki Viktória (52 kg) is hasonlóan menetelt előre, mint társai, végül korosztályon aluliként a harmadik helyig menetelt.

Vargha Zsolt (81 kg) az elődöntőig menetelt, de itt nem tudta megverni a későbbi győztest, azonban a kisdöntőben ipponnal győzött, s lett bronzérmes. Riedl Dóra (52 kg) kiválóan kezdett, viszont harmadik meccsén kikapott, aztán a vigaszágon továbbment, ám ötödik meccsét elbukta, s hetedik helyen zárt.

Dávid Évának (+63 kg) nem volt szerencséje, első meccsén kikapott, s a vigaszágon sem tudta folytatni a küzdelmeket.

A Diósdi DSE és Érdi JC rekordot döntött, hiszen a klub megszerezte idei tizenkettedik bajnoki érmét, amire a korábbiakban még nem volt példa, úgy, hogy az érdiek növelhetik még ezt a számot.

Címkék