Országos döntős diákok és serdülők

Az Érdi Spartacus SC diák és serdülő korosztálya is bejutott az egri országos döntőbe, miután az Abonyban rendezett területi bajnokságon remekeltek az egyesület sportolói.

Hasonló tartalmaink:

Az Érdi Spartacus SC diák korosztályú csapata az abonyi viadalon csak a Cegléd együttese tudta megelőzni, míg a házigazdákat megelőzték az érdiek. A serdülőknél szintén a Cegléddel vívták a döntőt a Spartacus birkózói, miután a Nyársapát és a Dunaújváros sportolóit is legyőzték, így mindkét korosztályban ezüstérmet szereztek, ezzel jogot szerezve az egri rendezésű korosztályos országos bajnoki döntőre.

A kisebbek is Abonyban szerepeltek, ahol a csapatbajnokság mellett tartották a XVII. Skultéty Sándor nemzetközi szabadfogású gyermek versenyt. Itt is szépen meneteltek az érdiek, miután Narancsik Levente (22 kg) és Jakab Roland (26 kg) arany-, Szenicza Emma (35 kg), Szenicza Nimród (30 kg), Sulin Nimród (40 kg), illetve Gazsi Blanka ezüst-, míg Gazsi Nóra (24 kg) és Virlics Anna (25 kg) bronzérmet szerzett, emellett Kőszegi Kalmár Bálint a pontszerző, ötödik helyet szerezte meg a harminc kilósok között.

Címkék