Beiskolázási szülői értekezlet a VMG-ben

Alig kezdődött el az idei tanév, az Érdi Vörösmarty Mihály Gimnáziumban már a 2016/2017-es tanév beiskolázási szülői értekezletére készülnek: szeptember 21-én a nyolc-, 22-én a négyosztályos gimnáziumba jelentkezők szüleit várják délután öt órai kezdettel.

Hasonló tartalmaink:

Mint Szilasné Mészáros Judittól, az intézmény igazgatójától megtudtuk, a rendezvényeken az emelt szintű és általános képzéseket mutatják be a munkaközösség-vezetők, és meghirdetik a beiskolázáshoz kapcsolódó programokat is.

– Gimnáziumunkban többszörös (tagozattól függően két és fél– ötszörös) a túljelentkezés, a központi írásbeli felvételi vizsgán túl a tagozatokon szóbeli felvételit is tartunk – tette hozzá az intézményvezető.

A jövő tanévben a VMG-ben az 5. évfolyamon egy, a 9. évfolyamon négy új osztályt szeretnének indítani; az eddigiekhez hasonlóan angol, német, kémia, biológia, matematika, humán és általános tagozatokra várják a nyolcadik osztályosok jelentkezését, a negyedikeseket pedig a nyolcosztályos gimnáziumi tagozatra.

– Novemberben szervezzük komplex tanulmányi versenysorozatunkat nyolcadikosok számára, az ezzel kapcsolatos tájékoztatást is a szülőin kaphatják meg az érdeklődők szülei – zárta szavait Szilasné Mészáros Judit, akitől megtudhattuk azt is: a Vörösmarty az országos középiskolai rangsorban a 27. helyen áll, míg a vidéki gimnáziumok között a tizenegyedik.

Hallgassa meg Szilasné Mészáros Judittal készült interjúnkat!

Címkék