Szinkronúszás is van Érden!

A szeptember nem csupán az iskolakezdésről szól, hanem legtöbb esetben ilyenkor toboroznak a sportegyesületek is tagokat, hisz az iskolába járó gyerekek közül szabadidős tevékenységnek igen sokan sportolást választanak.

Hasonló tartalmaink:

Talán a világ egyik legnehezebb, ugyanakkor legszebb sportja is rákerül a képzeletbeli érdi sportpalettára, hisz az Aquatic Szinkronúszó Egyesület állandó toborzást tart Érden hétfőnként és szerdánként délután 15:30-tól, míg péntekenként 16 órától az Érd Arénában.
Idén az Érd Aréna három nemzetközi szinkronúszó versenynek is otthont adott, hiszen áprilisban a XXIII. Utánpótlás és Felnőtt országos bajnokság mellett az ifjúsági és gyermek ob-t  is itt rendezték, majd július elején az V. Hungarian Open nyílt szinkronúszó bajnokságot is itt rendezték, így innen már ismerheti a sportágat, de ha mégsem tudná, hogy mi is ez pontosan, akkor hallgassa meg interjúnkat Erdős Eszterrel, az Aquatic Szinkronúszó Egyesület érdi edzőjével!

Az edző arra kéri az érdeklődőket, hogy csak biztos úszástudással rendelkező lányok jelentkezzenek, s fürdőruhát, papucsot, törülközőt vigyenek magukkal az edzésre.

fotó: Velicsek László Miklós

Címkék