Elemcsere, gravírozás és bélyegzőkészítés Érden is!

iposz2Újabb program az Érd és Környéke Ipartestület bemutatótermében, ahol szeptember 25-én, pénteken 12 és 18 óra között újabb érdi cég mutatkozik be és várja az érdeklődőket.

Hasonló tartalmaink:

Az Érd és Környéke Ipartestület nemrégiben indította útjára azt programsorozatot, amelynek során a helyi és környékbeli vállalkozók és iparosok az újonnan nyílt bemutatóteremben bemutathatják cégük tevékenységét. Csóli Csaba, az Érd és Környéke Ipartestület ügyvezető igazgatója elmondta, a kezdeményezésnek az a célja, hogy felhívják az érdi lakosság figyelmét arra, hogy a szükséges termékeket és szolgáltatásokat akár a közvetlen közelükben működő vállalkozásoktól is megkaphatják.

Szeptember 25-én, pénteken Kormány Sándor kapott lehetőséget arra, hogy bemutassa vállalkozását és azokat a tevékenységeket, amelyekkel foglalkoznak. A  Doktor Step Kft. ügyvezetője hangsúlyozta: mindenképpen jó lehetőség a vállalkozók, iparosok, szolgáltatók számára a bemutatóteremben megszervezett nyílt nap. Majd hozzátette: akik pénteken ellátogatnak a bemutatóterem nyílt napjára, a cég teljes tevékenységi körével megismerkedhetnek.

Would you like to replay the video?
Címkék