Országos Könyvtári Napok Érden

Az idén 10. alkalommal rendezik meg az Országos Könyvtári Napok rendezvénysorozatot, amelyhez most is csatlakozott a Csuka Zoltán Városi Könyvtár.  Október 5-étől Érden is változatos programokat szerveznek a rendezvény keretein belül.

Hasonló tartalmaink:

 Szabó Andrea könyvtáros elmondta, hogy a Csuka Zoltán Városi Könyvtár is meghirdette a megbocsátás hetét, amikor a késve visszavitt dokumentumok késedelmi díját elengedik. Majd hozzátette, hogy a program során úgynevezett zsákbamacskával is várják az olvasókat, ennek keretében becsomagolt, meglepetés könyveket kölcsönözhetnek az érdeklődők mind a felnőtt, mind a gyermek részlegben. Ezen kívül egy különleges fotókiállítással is várják a hét során a látogatókat, melyek segítségével jobban megismerhetik a könyvtárban dolgozókat.

 Szabó Andrea egy kiemelt programra is felhívta a figyelmet. Október 7-én, szerdán 17 órától közönségtalálkozót tartanak, amelynek meghívott vendége Görög Ibolya protokollszakértő lesz.

 Az Országos Könyvtári Napok érdi rendezvényeinek zárásaként október 10-én, szombaton 14 órától családi délutánt tartanak, amikor Janikovszky Éva könyvei alapján összeállított feladatokkal, játékokkal és kézműves foglalkozással várják a családokat.

Would you like to replay the video?
Címkék