Bajnokságban az érdi vízilabdások

Az alig egy éve vízilabdázó érdi csapat Budapest Honvéd néven a Rusorán Péter 2002-es gyermekbajnokság B csoportjának alapszakaszbeli második fordulójában játszottak a hétvégén az Érd Arénában.

Hasonló tartalmaink:

 A 8 csapatos bajnokságban az érdi fiatalok is részt vesznek. És mivel a többi csapat jóval előrébb jár, mint az érdiek, így nagyarányú vereséget szenvedtek, de tisztában vannak azzal, hogy az idei tanulóév lesz számukra. Az első fordulóban a Kaposvár volt az ellenfelük, hétvégén pedig az OSC-vel mérték össze tudásukat.

Vargáné Gazdag Erika, vízilabdaedző elmondta, hogy sokkal tapasztaltabb csapatok ellen játszanak a mieink és a tanulás a cél egyelőre. A vereségek ellenére fontos volt benevezni őket már most, hogy rutint szerezzenek, és elsajátíthassák azt a tudást, amire az edzések alkalmával nem lehet szert tenni – tette hozzá a vízilabdaedző.

A nap során 4 mérkőzést rendeztek így a többi csapat is szerepelt a szombati versenynapon. A BVSC a Domino Avussal, a Kaposvár a Százhalombattával, míg a Vasas az Ybl csapatával mérte össze erejét.

Would you like to replay the video?
Címkék