Új buszmegállók Tárnokon

Folyamatosan fejlődik a szomszédos település Tárnok. Jelenleg a járdahálózat bővítése zajlik a nagyközségben, de az elmúlt időszakban új buszmegálló is épült a vasútállomásnál. Ezeket a munkálatokat az önkormányzat saját forrásból finanszírozza.

Hasonló tartalmaink:

Tárnokon a buszmegállók nagy része elöregedett állapotban van – hívta fel a figyelmet Szolnoki Gábor polgármester. Ezért az önkormányzat úgy döntött, hogy a meglévőket felújítják valamint ahol szükséges, újat létesítenek. A település kezdetben a Volánnal tárgyalt a munkák elvégzése miatt, azonban megegyezés nem született, így az önkormányzat magára vállalta a feladatot.

A közlekedésfejlesztés fontos része a meglévő járdahálózat bővítése is. A jelenlegi fejlesztési elképzelések szerint a fő közlekedési útvonalak mentén igyekeznek minél hosszabb szakaszon járdát építeni a településen. Amint a polgármester elmondta: az önkormányzat a járdaépítési terveit pályázati források bevonásával kívánja megvalósítani.

 A Dózsa György úton a kivitelezési munkálatok közel 7 millió forintból valósulnak meg. A további  helyszínek esetében a tervezés folyamatban van. Amikor a tervek elkészülnek, az önkormányzat akkor határozza meg, hogy a jövőben hol és milyen ütemben folytatódhatnak a munkálatok.

Would you like to replay the video?
Címkék