Miből lesz a cserebogár?

vlcsnap-2015-10-12-19h37m26s43Pénteken tartották az első, bemutatkozó eseményt a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskolában. A programsorozat célja, hogy az iskola kötetlen, játékos formában mutatkozzon be leendő tanulóinak és nem utolsósorban szüleiknek.

Hasonló tartalmaink:

Elsősorban a nagycsoportos óvodásokat és szüleiket várták és várják a továbbiakban is arra a több alkalomból álló, a tanév egészét betöltő eseménysorozatra, melynek célja, hogy megkönnyítse az iskolaválasztás kapcsán felmerülő döntéseket. A most útjára indított kezdeményezés során mind szülő, mind pedig gyermek bepillantást nyerhet a Kőrösi Iskola életébe.

Hogy a várakozás izgalma megmaradjon, a szervezők különböző játékokkal, közös tánctanulással és kézműves foglalkozással kívánták meg felkelteni a gyermekek érdeklődését. Ugyanakkor nem csak a leendő iskolások, hanem szüleik is hasznosnak találták az eseményt, hiszen, mint mondták ez egy komoly fordulópont az egész család életében.

Andorkó Viola szervező elmondta, ahogy a mostani első alkalom a szüret témájára épült, úgy a programsorozat további állomásai is egy-egy, főként egyházi ünnepet helyeznek majd az események középpontjába. Az iskola iránt érdeklődő szülők és gyermekeik így például a Szent Márton nap, a betlehemezés, vagy éppen a pünkösd hagyományain keresztül kerülhetnek közelebb a Kőrösi Iskolához.

Would you like to replay the video?
Címkék