Nyílt nap a Batthyány iskolában

Továbbra is elsősorban a testmozgás iránt kiemelkedő érdeklődést mutató gyerekek jelentkezését várják az Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskolában, hangzott el az intézmény minap megtartott nyílt napján. Mint azt az iskola igazgatóhelyettese elmondta, az idén megújított rendezvény már nemcsak a leendő elsősöknek és szüleiknek szólt, hanem a felsősök óráira is be lehetett ülni.

Hasonló tartalmaink:

A batthyánys nyílt napok évekkel ezelőtt megfogalmazott célja az volt, hogy az iskolakezdés előtt álló gyerekek és szüleik közvetlen tapasztalatokat szerezhessenek az iskoláról, a tanítókról, az intézmény tárgyi feltételeiről illetve úgy általában, annak hangulatáról. Ez az opció most is adott volt, ugyanakkor kibővült egy újabb lehetőséggel, hiszen az érdeklődők idén már a felsőbb osztályosok tanóráit is megtekinthették.

Jóllehet a tantermek ajtaja a legkisebbektől a legnagyobbakig nyitva állt, a rendezvényre a majdani első osztályosok és szüleik érkeztek nagyobb számban.

Aki most nem tudott eljönni, annak is lesz még lehetősége az ismerkedésre, például áprilisban, amikor is kézműves foglalkozásra várják az ovisokat és szüleiket.

 

 

 

Címkék