A Tabella ötödik helyén a Treff

vlcsnap-2015-10-12-19h50m03s169Treff 07 SE néhány NBII-ben (harmadosztály) eltöltött év után, idén a Pest megyei bajnokságban szerepel. A csapat új edzővel kezdte meg a felkészülést. A bajnokság szeptemberben rajtolt, azóta egy vereség és négy győzelem az érdiek mérlege. Hétvégén pedig hazai pályán fogadták a Dunavarsányt.

Hasonló tartalmaink:

A Treff 07 SE kézilabda csapata az elmúlt években az NBII-ben szerepelt. Tavaly mindössze öt pontot gyűjtött a gárda és búcsúzott a harmadosztálytól. Idén a Pest megyei bajnokságba nevezett a Treff és edzőváltás is történt, Buday Ferenc helyét Csenki Balázs vette át a kispadon. Azok, akik nem megyében képzelték el a jövőjüket távoztak a csapattól, néhányan azonban maradtak, így Rohonyi Máté is. A közös felkészülést követően szeptember 11-én kezdte meg bajnoki szereplését a csapat. Az első fordulóban ugyan kikaptak, azóta azonban csak győzelmekkel büszkélkedhetnek. Az ötödik fordulóban a Dunavarsány együttesét fogadta az érdi csapat a Treff Sportcentrumban, ahol az érdiek 11–7-es félidei vezetés után 22–20-ra nyertek.
Ezzel a Treff 07 SE jelenleg a tabella ötödik helyén áll. Csenki Balázs vezetőedző a legjobb hatba várná csapatát, ami elérhető célnak tűnik.
A Treff hétvégén idegenben lép pályára, hazai környezetben pedig legközelebb október 24-én lép pályára, amikor a Mogyoród együttesét fogadja 15 órától.

.

Would you like to replay the video?
Címkék