Hónapokra kidőlhet az érdi irányító

Vállsérüléssel küzd az ÉRD női kézilabdacsapatának montenegrói védekezőspecialista-irányítója Andjela Bulatovics – adta hírül a montenegrói vijesti.me portál.

Hasonló tartalmaink:

Már a női kézilabda NB I 4. fordulójában a Budaörs ellen nem került be a keretbe vállsérülés miatt Andjela Bulatovics, ám az azt követő fordulókban rendre lehetőséget kapott Szabó Edinától, az ÉRD vezetőedzőjétől. Bulatoviccsal egyébként számolt Dragan Adzsics, a montenegrói válogatott szövetségi kapitánya a Macedónia, illetve Szlovénia elleni Európa-bajnoki selejtező mérkőzéseken, de ezek szerint vállsérülése miatt nem lépett pályára egyik mérkőzésen sem.
A 2012-ben a Budocsnoszt Podgoricával Bajnokok Ligáját nyerő Andjela Bulatovics vállát minden bizonnyal műteni kell, így lemarad a decemberi dániai világbajnokságról. Az esetleges műtétet egyébként az az orvos végezné, aki korábban Szara Vukcsevicset is műtötte, aki azóta már az Ipress Center-Váchoz került.
Bulatovics a hét elején visszatért Érdre, ahol szintén megvizsgálják. Kiesése a montenegrói válogatottnak és az ÉRD-nek is érzékeny veszteség lenne, ugyanis védekezésben alapembernek számít.

Címkék