Két érdi győzelem a serdülőbajnokság első fordulójában

deltaerdÚjabb versenysorozat rajtolt el októberben, amelyben a Delta RSE Érd röplabdázói is érdekeltek. Az országos serdülő bajnokság első fordulóját Tatabányán rendezték.

Hasonló tartalmaink:

A legutóbbi, Gyenesdiáson elért tornagyőzelmet követően önbizalommal telve, pozitív hangulatban érkeztek meg az érdi játékosok Tatabányára, ahol a házigazdák mellett a Palota RSE és az Újpesti TE ellen kellett bizonyítaniuk a serdülők korosztályában.

Az első meccsünket a tatabányaiak ellen vívtuk, amelyen 3:1-re sikerült nyernünk. A második mérkőzésen a Palota ellen léptünk pályára. A játékunk hullámzó volt, de végül ezt a párharcot is megnyertük, 3:2 arányban. Kiemelendő, hogy vesztett helyzetből, 2:1-ről fordítottunk - értékelte a játékot a csapat edzője, Dömötör-Mátrai Beáta.

Az UTE ellen elég fáradtak voltak a játékosok, hiszen már kilenc szett volt a lábukban és szinte csere nélkül játszották végig a meccseket. Az ellenfél két 3:0-ás győzelemmel érkezett az utolsó meccshez. Kicsit megilletődve kezdtünk és két játszmának is el kellett telnie ahhoz, hogy elhiggyük, megfogható az újpesti gárda. A harmadik szettben nagyon szoros, 25:23-as végeredménnyel tudott csak legyűrni bennünket a lila-fehér klub - folytatta az érdiek szakmai irányítója.

Az OSB következő játéknapja 2015. november 15-én lesz, amelyen szeretné kivívni a középszakaszba kerülést a Delta.

Címkék