Megtartotta alakuló ülését az Ifjúsági Önkormányzat

vlcsnap-2015-10-15-18h32m22s145Megtartotta első ülését a szeptember 30-án megválasztott Ifjúsági Önkormányzat a Polgárok Házában.

Hasonló tartalmaink:

A diákok az alakuló ülésen egyeztették a választási programokban meghatározott célokat, kijelölték a legfontosabb feladatokat, majd összevetették azokat a költségvetésben rendelkezésre álló 10 millió forintos kerettel.

Az Érdi Ifjúsági Önkormányzat szeptember 30-án alakult. A választáson a Gárdonyi Iskola jelöltje Tomka Lilla nyert, aki a következő egy évben lesz a város diákpolgármestere. Az ő vezetésével ülésezett a 8 főből álló diáktestület, amelynek az első alkalommal a legfontosabb feladata a költségvetés tárgyalása volt, amelyet egyelőre még nem fogadtak el.

A diákpolgármester hangsúlyozta, hogy az ülés jó hangulatban telt, a tárgyalás során mindenki érvényesíteni tudta az elképzeléseit. A Gárdonyi Iskola programjában a legfontosabbak között szerepelt a diákcsereprogram, azonban ezt átalakították, hogy minél több tanuló vehessen részt az eseményeken.

Tomka Lilla hozzátette, hogy a diákönkormányzat nem arra törekszik, hogy a költségvetésből mindhárom középiskola egyenlő mértékben részesüljön, hanem arra, hogy mindegyik intézmény elképzelése megvalósulhasson.

Would you like to replay the video?
Címkék