Szurkolói ankét

vlcsnap-2015-10-15-18h42m22s13Szurkolói ankétot tartott szerdán este az Érd kézilabda csapata, amelyen a szurkolók találkozhattak a klub vezetőivel, edzőivel és természetesen néhány játékossal is. 

Hasonló tartalmaink:

Az összejövetelen ezúttal az öt legfiatalabb játékos vett részt. Takács Kitti, aki már korábban is tagja volt a felnőtt keretnek, Győri Barbara és Szabó Laura, akik a junior csapatból kerültek fel, illetve két új igazolás, Vajda Luca és Gulyás Vanda voltak jelen. A klub vezetése ezzel is szerette volna demonstrálni a fiatalok, illetve a saját nevelésű játékosok iránti elkötelezettségét.

Tekauer Norbert, az Érd kézilabda szakosztályának vezetője elmondta, hogy ezeken az alkalmakon nagyon nyitott a légkör, mindenki elmondhatja a véleményét és igyekeznek a megegyezésre a nézetkülönbségek esetén is. Hiszen a stáb, az edzők és a lányok is azért dolgoznak nap-mint-nap, hogy a szurkolóknak minél több örömet szerezzenek a meccseken – tette hozzá a szakosztályvezető.

Takács Kittit már jól ismerik a szurkolók, Luca azonban csak a nyár folyamán érkezett. Az viszont közös bennük, hogy mindketten erősítik az NB1/B-s csapatot is. A lányok nagyon szeretik az érdi csarnokot és annak hangulatát, ami az egyre több szurkolónak is köszönhető.

Az ankéton elsősorban a nemzetközi kupaszereplés, a kapusposzt, az új játékosok “beépítése” érdekelte a szurkolókat, de szó esett a fiatalok NBI/B-ben való szerepeltetéséről és természetesen az idei bajnoki szezonról is.

Would you like to replay the video?
Címkék