Érdi győzelem az országos gyermek bajnokságban

0831_röpiA röplabda országos serdülő bajnoksághoz hasonlóan a gyermek korosztály résztvevőit is Tatabánya látta vendégül. A múlt hétvégén lebonyolított up-versenyen egy győzelmet és két vereséget ért el a Delta RSE Érd.

Hasonló tartalmaink:

A dr. Kotsis Attiláné Országos Gyermek Bajnokság soros fordulóját tartották Tatabányán október 10-én, amelyen az érdi Delta RSE sportolói is megmérették magukat. Az OSB-hez hasonló siker sajnos elmaradt, persze azért így is sikerült nyerni egy mérkőzést Dömötör-Mátrai Beáta tanítványainak.

Sajnos nem sikerült az OSB-hez hasonló szép eredményt elérnünk. Három meccsből csak egyet nyertünk meg, ami nem azt jelenti, hogy elúszott a továbbjutás lehetősége, de nagyon megnehezítettük a saját dolgunkat a folytatást illetően. A Vasassal, a Tatabányával és a Kaposvári Röplabda Akadémia B csapatával vagyunk egy csoportban. A somogyiakat legyőztük, viszont a Tatabánya ellen 3:1-es vereséget szenvedtünk. Sajnálatos módon saját magunkat vertük meg. Felhoztuk magunkra őket és utána már nem tudtuk kezelni az erősebb nyitásaikat. A Vasas ellen játszottunk egyébként a legjobban, de ott a tudásbeli különbség döntött – ellenünk - összegezte a látottakat Dömötör-Mátrai Beáta.

Az előttünk álló hétvégén elkezdődik a régiós bajnokság is: U14-ben és U18-ban érdekelt a Delta RSE Érd, ami vélhetően hasznos felkészülés lesz a jövő heti országos ifjúsági bajnokságra.

Fotónk illusztráció.

Címkék