Őrizetbe vették az autótolvajt

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Érdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya H. Károly 21 éves érdi lakos ellen.

Hasonló tartalmaink:

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 21 éves férfi – ez idáig ismeretlen társaival – 2015. október 20-án 17 óra és 19 óra közötti időben eltulajdonított egy érdi utcában leállított személyautót.

A járművet a rendőrök másnap megtalálták, azonban annak zárszerkezete meg volt rongálva, az utastérből kiszerelték a rádiós magnót és a kalaptartót is. H. Károly és társai megrongálták az autó egyik ajtaját is.

Az Érdi Rendőrkapitányság munkatársai 2015. október 21-én a kora délutáni órákban – az autó feltalálási helyének közelében – igazoltatták H. Károlyt, aki a nála lévő tárgyak eredetét nem tudta igazolni. A férfit a bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elfogták és az Érdi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. Ellene a további eljárást az Érdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

police.hu, képünk illusztráció

Címkék