Tök jó hangulat fesztiválon!

A szervező 20-30 Egyesület az Érdligeti tónál tartotta meg a VI. Érdi TökJó Fesztivált. Idén második alkalommal a Magyar Vöröskereszt kamionja is megjelent a helyszínen, és “vámpírjaik” segítségével önkéntesek vérét vették a jó ügy érdekében.

Hasonló tartalmaink:

A szervezők, Csengeri Attila és Langó Nikolett is elmondták, hogy az esemény célja a közösségépítés, melyet színes programsorozattal próbálnak vonzóvá tenni.

A programok 15 órától kezdődtek, a bűvészbemutató után sorra váltották egymást az érdi tánccsoportok színvonalas produkciói. Az időjárás is kegyes volt a szervezőkhöz, hiszen a korábbi években még egyszer sem volt arra példa, hogy verőfényes napsütésben tudták a versenyzők a helyszínen megkezdeni a tökök faragását.  A helyszín hangulata pedig a sötétedést követően érvényesült igazán, amikor a kifaragott tökökben felgyulladtak a gyertyák, és a szellemek, kísértetek kezében járták a tó környékét. A szervezők folyamatosan gondoskodtak programokról, ügyességi vetélkedők követték egymást apró nyereményekért.

A sötétben a zsűri is megkezdte munkáját, és megpróbálta eldönteni a több tucat nevezett tök közül, melyek gazdái érdemlik meg az első három hely valamelyikét. De a tökfaragáson kívül a legjobb jelmezesek, és a TökMaraton vetélkedő legügyesebb fiataljai is nyereményeket vehettek át a rendezvény végén.

Would you like to replay the video?
Címkék