Gyilkosság áldozata lett a tanár házaspár

Holtan találtak egy idős házaspárt érdi családi házukban vasárnap este, halálukat az elsődleges orvosi vélemény szerint idegenkezűség okozta – tájékoztatta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Hasonló tartalmaink:

Beluzsárné Belicza Andrea a hírügynökségnek elmondta: az ügyben a főkapitányság bűnügyi osztályán emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult nyomozás ismeretlen tettes ellen.

A velvet úgy tudja: halottak napjára készült a vidéki rokonokhoz, hallás- és látássérült férjét pedig a szomszédokra bízta volna M. Mária, de az idős asszony múlt hétvégén nem érkezett meg Tatára és a hozzátartozók aggódni kezdtek. Az egyik Érden lakó ismerősüket kérték meg nézzen rá az idősekre, vasárnap este ő találta meg a felismerhetetlenségig összevert asszonyt és férjét.

A Blikk értesülései szerint a nyolcvan éven felüli házaspárnak a fejüket ütötték, míg meg nem haltak. Nagytestű kutyájuk, Lord védeni akarta őket, de a cukorbeteg eb hiába harcolt vele is végeztek.

Az Érd TV helyszíni felvételei:

Would you like to replay the video?

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányságon emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult nyomozás ismeretlen tettes ellen.

 

 

 

 

Címkék