Vállalkozói falu épül Érden

Kibővített elnökségi ülést tartott hétfőn este az Érd és Környéke Ipartestület. Az összejövetel kiemelt témája volt Érd gazdasági fejlesztése a helyi vállalkozások közreműködésével. Az elnökségi ülésen részt vett T. Mészáros András polgármester is, aki hangsúlyozta, hogy a város vezetése támogatja a vállalkozói falu létrehozását.

Hasonló tartalmaink:

Az Érd és Környéke Ipartestület kibővített elnökségi ülésén elsősorban olyan, a város gazdaságát érintő fejlesztési lehetőségekről tanácskoztak a résztvevők, amelyek a Modern Városok illetve a Batthyány 2020 program keretein belül valósulhatnak meg a közeljövőben – mondta el a testület ügyvezető igazgatója. Csóli Csaba hangsúlyozta lehetőségként felmerült egy vállalkozói falu létrehozása is.

Az elnökségi ülésen részt vett T. Mészáros András polgármester is, aki hangsúlyozta, hogy a város vezetése is támogatja a vállalkozói falu létrehozását. A polgármester kiemelte: fontos, hogy a helyi iparosok, vállalkozók nyugodt körülmények között végezhessék napi tevékenységüket, valamint cél, hogy további vállalkozások alakuljanak és telepedjenek le a városban.

A vállalkozói falu létrehozásáról, illetve a fejlesztési lehetőségekről minden válllakozót igyekeznek tájékoztatni a jövőben – hangsúlyozta az ülésen az Ipartestület ügyvezető igazgatója.

Would you like to replay the video?

Címkék