Virágzó Kertváros fotópályázat

A fotópályázat célja, hogy a város lakóival közösen megalkossuk a Virágzó kertváros képét, ennek keretében az Érden bejelentett lakcímmel rendelkező lakosok küldhetnek fotót kertjükről. A képek bármely évszakban, napszakban készülhetnek, bemutathatják a teljes kertet, de egy szép növény, vagy állat fotónak is örülünk.

Hasonló tartalmaink:

A legjobb alkotások jutalomban részesülnek, melyet Áder János, Magyarország köztársasági elnöke ad át.

Díjak:

1. díj – 8.000 Ft ajándékutalvány

2. díj – A Bíró András Könyvesbolt és a Foto Bello Kft. ajándéka

3. díj – Magyar Földrajzi Múzeum ajándékcsomagja

Pályázati feltételek:

Nevezni 1 darab képpel lehet. A digitalizált képet jpg formátumban 300 DPI felbontásban kérjük leadni az arato.zsolt@erd.hu e-mail címen. Leadási határidő: 2015. november 20. (péntek). Kérjük, az e-mailben tüntessék fel a készítő nevét, címét, telefonszámát, illetve a fotó készítésének helyét.

Szerzői jogok:

A pályázók tudomásul veszik, hogy műveik a szerzői jogok tiszteletben tartásával, térítés nélkül jelennek meg az eseményhez kapcsoló sajtóanyagokban. A szervezők garantálják, hogy a képek más célra nem kerülnek felhasználásra, csak a szerző külön engedélyével.

A pályázók továbbá tudomásul veszik, hogy amennyiben személyiségi vagy szerzői jogok vonatkozásában harmadik személynek a képekkel kapcsolatban bármilyen kifogása felmerülne, az ezzel kapcsolatos felelősséget teljes egészében vállalják.

Címkék