A teraszajtón át közlekedtek

Érden, egy benzinkúton fogták el a betörésekkel gyanúsított két férfit.

Hasonló tartalmaink:

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársaival közösen Érden egy benzinkúton fogták el az oroszlányi rendőrök a Balatonalmádi Rendőrkapitánysággal folytatott nyomozás eredményeképpen a 36 éves T. T.-t, majd ezt követően Tárnoki otthonában a 26 éves Sz. L. Gy.-t. A két férfit lopás bűntett és lopás vétség elkövetésével gyanúsítja az Oroszlányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak 2015. június 4-én a teraszajtón át betörtek egy bokodi családi házba, ahonnan készpénzt, egy autó indítókulcsát, napszemüveget és mobiltelefont tulajdonítottak el. A gyanú szerint T. T. és Sz. L. Gy. aznap éjszaka egy másik családi házba is behatolt a faluban. Onnan szintén készpénzt vittek magukkal. A gyanúsítottak négy nappal később 2015. június 8-án visszatértek Komárom-Esztergom megyébe. Az Oroszlány melletti Kecskéden szemeltek ki maguknak egy házat, ahová aznap éjszaka be is törtek. Készpénzt, mobiltelefont, valamint parfümöt tulajdonítottak el.

Elfogásukat követően az oroszlányi nyomozók házkutatást tartottak a gyanúsítottak otthonában. Sz. L. Gy. házában a rendőrök 100 gramm kábítószergyanús növényi származékot találtak, amelyet lefoglaltak. Gyanúsítotti kihallgatásukat követően az Oroszlányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette a két férfit és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat. A rendőrség a gyanúsítottak fogva tartása mellett vizsgálja, hogy az ország más területén követtek-e el további bűncselekményeket.

police.hu

Címkék