Továbbjutottak a serdülők

Csoportmásodikként jutott a középszakaszba a Delta RSE Érd a röplabda országos serdülőbajnokságban.

Hasonló tartalmaink:

A Szalayné Sebők Éva Országos Serdülő Bajnokság második fordulóját rendezték az elmúlt hétvégén Budapesten. A TF csarnokában az Újpest ellen kezdett az érdi csapat, amely jó játéka ellenére 3:0 arányban alulmaradt. Ezt követte a Tatabánya elleni csata. Az első fordulóban elért eredménnyel ellentétesen ezúttal a komárom-esztergom megyeiek nyertek 3:2-re. A továbbjutás múlt az utolsó érdi érdekeltségű mérkőzésen, amelyen nem okoztak csalódást Dömötör-Mátrai Beáta tanítványai: 3:0-ra győztek és bekerültek az ország legjobb tizenöt együttese közé.

Szombaton két érdi csapat vett részt kismini korosztályú (2004-2005-ös születésűek) versenyen. Az “A” jelű team ezüstérmes lett, a “B” jelű pedig hatodik helyen zárt.

Az U18-as bajnokság soros játéknapján Szigetszentmiklóson léptek pályára a deltás röplabdázók, november elején. A hazaiak ellen 3:1-re, míg a Tatabányával szemben 3:2-re nyertek.

2015.10.18 U18v2

Az előttünk álló hétvégén két versenyen is érdekelt lesz a Delta RSE Érd. Szombaton, Kaposváron az országos gyermek bajnokság második fordulóját tartják, vasárnap pedig a szuperminiknek lesz erőpróba a Vasas otthonában.

Címkék