Elismerés a polgárőröknek

vlcsnap-2015-11-23-18h35m21s181Ünnepi közgyűlést tartott pénteken este az Érdi Polgárőrség. A rendezvényen az egyesület elnöke, Macsotay Tibor elismeréseket és jutalmakat adott át a polgárőröknek, megköszönve ezzel egész éves munkájukat.

Hasonló tartalmaink:

A polgárőrség ünnepi közgyűlésén Macsotay Tibor megköszönte a polgárőrök egész éves áldozatos munkáját, amely igen sokrétű. Az egyesület elnöke hozzátette: a polgárőrök részt vesznek többek között a városi rendezvények biztosításában, valamint járőrtevékenységet is végeznek a településen a lakosok biztonsága érdekében.

Macsotay Tibor a rendezvényen 11 polgárőrnek jutalmat is átadott, amellyel az elmúlt 5 évben végzett munkájukat ismerte el. A polgárőrség az önállóan végzett munka mellett kiemelt stratégiai partnerei a rendőrségnek – ezt már az Érdi Rendőrkapitányság vezetője, Pintér Lajos emelte ki beszédében az ünnepségen.

A rendezvényen részt vett T. Mészáros András polgármester is, aki szintén hangsúlyozta, hogy szép fejlődésen ment keresztül az elmúlt években a polgárőrség. Az önkormányzat nagy támogatást nyújt az egyesület munkájához.

A polgárőrség együttműködése azonban nemcsak az érdi, hanem a diósdi önkormányzattal is szoros. Bogó László, Diósd polgármestere elmondta: ugyan önálló polgárőrség felállításán dolgoznak a településen, az érdi polgárőrség segítségére a jövőben is számítanak.

Would you like to replay the video?
Címkék