Kiszolgáltatottá válhatnak a bérlők

vlcsnap-2015-11-24-18h31m08s62A Jobbik tartott sajtótájékoztatót a földárverésekkel kapcsolatban az Érd és Környéke Ipartestület székháza előtt az Alispán utcában.

Hasonló tartalmaink:

Hétfőn megkezdődtek a Pest megyét érintő földárverések Érden. Pulai Edina, a párt helyi képviselője valamint Császárné Kollár Tímea regionális igazgató tartott a témában tájékoztatót, felvázolva a Jobbik megoldási javaslatát a földkérdésben. A Jobbik regionális igazgatója a tájékoztatón hangsúlyozta, nem értenek egyet azzal, hogy azé lesz a föld, aki megműveli. Császárné Kollár Tímea szerint a megyében 12.000 hektárnyi terület kerül kalapács alá és szerinte azok a gazdák, akik bérlőként művelik a területeket, kiszolgáltatottá válnak a licit során.

Pulai Edina helyi képviselő pedig elmondta: a Jobbik nem támogatja az árverést, szerintük egy államilag támogatott demográfiai földprogram lenne a legmegfelelőbb. Majd hozzátette: akik most jelentősebb mértékű földterületekre tesznek szert, azok monopol helyzetbe kerülhetnek az élelmiszer piacon is.

Would you like to replay the video?
Címkék