Kedvezmények érdieknek érdiektől – kuponokkal

iposz2Három adventi meglepetéssel készül a decemberre az Érd és Környéke Ipartestület: jelentős kedvezményeket kínáló kuponfüzettel, Mikulás-napi rendezvénnyel és szépségnappal várják az érdieket bemutatótermükben.

Hasonló tartalmaink:

Különleges akcióval indítja a decembert az Érd és Környéke Ipartestület: a Tescóban lévő bemutatótermükben kiállító vállalkozók kedvezményesen kínálják majd termékeiket, szolgáltatásaikat az adventi időszakban. Akár ötvenszázalékos árengedményt is kaphatnak a vásárlók, ügyfelek karácsony előtt – tudtuk meg Csóli Csabától, az ipartestület ügyvezetőjétől, aki elmondta azt is: minden érdi lakos kaphat kuponfüzetet és részesülhet a kedvezményekből, ha ellátogat a bemutatóterembe, ahol más meglepetéssel is várják a családokat: december 5-én 15 órakor mikulásváró műsort rendeznek a gyerekeknek.

– Minden évben megajándékozzuk az ipartestület tagjainak gyermekeit Mikulás alkalmából. Idén szeretnénk ezt az ünnepséget szélesebb körben megtartani: minden érdeklődőt sok szeretettel várunk bemutatótermünk elé, egy zenés Mikulás-ünnepségre. Azon igyekszünk, hogy egy kis aprósággal minden résztvevőt megajándékozzunk ezen a napon – tette hozzá az Ipartestület ügyvezetője.

A szervezet egy igazi adventi meglepetéssel is készül: december 12-én tanácsadással egybekötött smink- és frizurabemutatót tartanak a Tescóban lévő termükben, illetve a szomszédos fodrászatban.  A bemutatóra sok szeretettel várják a hölgyeket, akik ez alkalommal érdi divattervezők ruháit is megtekinthetik. A Mikulás-ünnepségen, illetve a szépségnapon ingyenes a részvétel.

Kuponok:

Layout 1 Layout 1

Címkék