Korcsolyapálya nyílik Diósdon

December 4-én 16 órakor ünnepélyes megnyitón adják át a korcsolyázni kedvelőknek a szezonálisan működő fedett műjégpályát. Diósd Város Önkormányzata a decemberi és januári hónapban üzemelteti a korcsolyapályát a Diósdi Eötvös József Német Nemzetiségi Általános iskola udvarán.

Hasonló tartalmaink:

Egy piacvezető, amerikai szintetikus jégpályarendszer kerül kialakításra, mely környezetbarát módon, időjárástól függetlenül nyújtja a téli sportolás feledhetetlen élményét.

A megnyitón Czunyiné dr. Bertalan Judit köznevelésért felelős államtitkár, dr. Koltai-Kaufmann Katalin a KLIK elnökhelyettes asszonya, Czene Attila szabadidősportért felelős MOB alelnök, Sárközi Márta a KLIK Érdi Tankerületének igazgatója is részt vesznek. A megnyitót követően jégrevü és jégkorong bemutató lesz.

A diósdi diákok tanítási idő alatt (8-14 óráig), a testnevelési órák keretein belül ingyen tudják használni majd a pályát osztályonként/csoportonként. Az ingyenes pályahasználat mellett, az iskolaigazgatóknak és a testnevelés szakos tanároknak ingyenes korcsolyaoktatást biztosítanak, hogy biztonságosan tudják felügyelni a gyermekek korcsolyázását. Az oktatás mellett, kedvező áron tudnak biztosítani korcsolyákat is.

A környező városokból is fogadnak napközis csoportokat, akik szintén megtapasztalhatják a korcsolyázás szépségét.

A műjégpálya hétfőtől-vasárnapig, ünnepnapokon is nyitva lesz. 15.00 óra után belépőjegy váltása után lehet igénybe venni a szolgáltatást.

Hallgassa meg a diósdi önkormányzat Egészségügyi, Szociális és Sportbizottságának elnökével, Batyalikné Papp-Váry Sárával készült interjúnkat!

Címkék