Lilla is megajándékozta a gyerekeket

A Mikulások és krampuszok találkozója keretében a hétvégén is folytatódott az ajándékosztás a városközpontban. Ezúttal az ifjúsági önkormányzat is csatlakozott a kezdeményezéshez, a diákok is beöltözve jótékonykodtak a városban.

Hasonló tartalmaink:

Tomka Lilla diákpolgármester elmondta, egy pillanatig sem volt kérdéses, hogy csatlakoznak a kezdeményezéshez, szerinte ez egy olyan alkalom az évben, amelyre különös figyelmet kell fordítani. Bár a találkozás az autósokkal rövid volt, de az autóban ülő gyerekek mind-mind örültek az apró meglepetéseknek és az alkalomhoz öltözött fiataloknak.

A diákpolgármester hozzátette: fontos hogy ne csak a hivatalos alkalmakon kerüljenek kapcsolatba a diáksággal, hanem ilyen ünnepi események kapcsán is.

Tomka Lilla elárulta, hogy ők külön készültek az alkalomra, az ifjúsági önkormányzat saját forrásból vásárolt ajándékokat a gyerekeknek. Édességgel, főként szaloncukorral kedveskedtek nekik.

Ebben a hónapban jótékonysági rendezvényen is részt vesznek az ifjúsági önkormányzat tagjai, az ételosztásban fognak segédkezni – mondta el Tomka Lilla diákpolgármester.

Would you like to replay the video?
Címkék