Keresik az ékszerbolti rablás gyanúsítottjait

A Pest megyei rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen tettes azonosításához, aki – valószínűleg – a tescós ékszerboltot rabolta ki. 

Hasonló tartalmaink:

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya 13000/579/2015. bűnügyi ügyszámon ismeretlen tettesek ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen személyek 2015. december 9-én 20 óra 35 perc körüli időben betörtek egy érdi áruház üzletsorán található ékszerboltba (a rendőrség közleménye nem nevesíti a Tesco áruházat; itt olvashatja korábbi cikkünket - a szerk.), és az üzletben lévő zárt péncélszekrényt feltörték, majd abból arany és ezüst ékszereket, valamint készpénzt tulajdonítottak el. Az ismeretlen személyek egy szomszédos üzletbe is bementek, ahonnan szintén pénzt vittek magukkal.

A bűncselekményt elkövető férfiak egyikéről grafika készült.

 

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a grafikán látható ismeretlen tettest felismeri vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a 06-1-236-28-83-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ,,Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16 p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Címkék