Idősek karácsonya

vlcsnap-2015-12-16-18h34m50s249Idősek számára szervezett karácsonyi programot Érd Megyei Jogú Város Önkormányzata kedden délután. A Szepes Gyula Művelődési Központban megtartott rendezvényen kulturális műsort tekinthettek meg a résztvevő nyugdíjasok.

Hasonló tartalmaink:

A Marianum Általános Iskola diákjai Betlehemes műsorral készültek az idén első alkalommal megszervezett idősek karácsonyára, amelyet Érd Megyei Jogú Város Önkormányzata a városban 2015-ben újjáalakult Idősügyi Tanács javaslatára tartott a Szepes Gyula Művelődési Központban. Simó Károly (Fidesz-KDNP) alpolgármester hangsúlyozta: az Érden élő nyugdíjasok számára ez az esemény jó alkalom lehet a találkozásra valamint az ünnepekre való ráhangolódásra is. Majd hozzátette: az önkormányzat kiemelt figyelmet fordít a város nyugdíjas lakosaira is, igyekeznek figyelembe venni igényeiket.vlcsnap-2015-12-16-18h36m30s230

Az ünnepségen résztvevő idősek, nyugdíjas klubok tagjai mind örömmel fogadták a számukra szervezett karácsonyi műsort.

Druzsin József, a Bolyai Pedagógus Nyugdíjas Klub vezetője elmondta, hogy a tervek között szerepel egy olyan kiadvány megszerkesztése is, amely kimondottan a nyugdíjasoknak szól, a nyugdíjasokat érintő témákat dolgoz fel.

Would you like to replay the video?
Címkék