Sportkarácsony

A megye legjobb sportolóit köszöntötték pénteken délelőtt a Megyeházán. A Sportkarácsony alkalmából Pest megye amatőr és professzionális sportolói vehettek át a díjakat. Két érdi úszó, Tekauer Márk és Barócsai Petra is elismerésben részesült.

Hasonló tartalmaink:

Szabó István, a Pest Megyei Közgyűlés elnöke köszöntötte a megye legjobb sportolóit a Megyeházán megrendezett Sportkarácsonyon. Pest Megye Közgyűlése két érdi úszót is elismerésben részesített. Középiskolás korosztályban Az év legjobb Pest megyei diáksportolója díjat Tekauer Márk, az Érdi Úszó Sport Kft. sportolója vehette át, míg női utánpótlás korosztályban Az év legjobb Pest megyei sportolója elismerésben Barócsai Petra, szintén az Érdi Úszó Sport Kft. tagja részesült. Petra a Hódmezővásárhelyen zajló 8 nemzetek tornáján való szereplése miatt távol maradt, így őt edzője, Magó Gábor képviselte, Tekauer Márk azonban személyesen vehette át az elismerést. Tekauer Márk elmondta, hogy nagyon meglepte, de örömmel töltötte el az elismerés és nem titkolt céljai közt szerepel az Olimpiára való kijutás.

Az úszók mindig a következő célokra koncentrálnak, és arra, hogy a saját korosztályukban sikeresek legyenek. Így jelenleg a 2016-os Ifjúsági Európa-Bajnokságra fókuszálnak, amit Magyarország rendezhet meg.

Magó Gábor edző elmondta: bízik abban, hogy felnőtt mezőnyben is a legjobbak közé kerülhetnek majd a fiatalok, a tehetségük megvan hozzá, viszont sokat kell érte dolgozni, de a sportolók és az edzők is mindent megtesznek a siker érdekében.

Would you like to replay the video?
Címkék