Gelléri Andor Endre hagyatéka

Femicska csókjai a címe annak a kötetnek, amely Urbán László szerkesztésében jelent meg és Gelléri Andor Endre ismeretlen novelláit tartalmazza. A kötetet szerdán este mutatták be a Csuka Zoltán Városi Könyvtárban.

Hasonló tartalmaink:

Femicska csókjai címmel Gelléri Andor Endre eddig kötetben meg nem jelent 26 munkája és az életműhöz kapcsolódó írások jelentek meg Urbán László irodalomtörténész szerkesztésében. A kötetben bemutatott ismeretlen írások és a Gelléri Andor Endréről szóló emlékezések, tanulmányok kiegészítik és gazdagítják az íróról való ismereteinket.

Urbán László, irodalomtörténész elmondta, hogy az egyik novella címét választotta a kötet címéül, mely a kedvence a kötetben.

vlcsnap-2015-12-18-08h41m11s180

Láng József

A kötetbemutatón részt vett a könyv kiadójának, az Argumentum Kiadónak az ügyvezető igazgatója. Láng József hangsúlyozta: fontosnak tartanak minden olyan munkát megjelentetni, amit a sors valamilyen módon eltemetett vagy az ismeretlenségből került elő. És kiemelt jelentőséggel bír, ha olyan szerzőről van szó, mint Gelléri Andor Endre – tette hozzá.

A könyvben összegyűjtött írások révén az írói karakter teljes színskálája megjelenik az olvasó számára – osztotta meg gondolatait a kötettel kapcsolatban Láng József.

Would you like to replay the video?
Címkék