Elismerésben részesült két érdi rendőr

Elismerésben részesült az Érdi Rendőrkapitányság két munkatársa. Az év végi ünnepek kapcsán a Közlekedésrendészeti Osztály egyik baleset helyszínelője és a Diósdi Rendőrőrs egyik járőre vehetett át egy-egy ajándékcsomagot a 2015-ben végzett munkájuk elismeréseként.

Hasonló tartalmaink:

 A 2015-ös esztendő igen mozgalmas év volt a rendőrök számára – mondta el Pintér Lajos, az Érdi Rendőrkapitányság vezetője, majd hozzátette: áldozatos munkát végeztek kollégái az év során. Munkájuk elismeréseként két rendőrt jutalomban részesítettek, amelyet kedden adott át Füle István, a Volán Zrt. üzemigazgatója Pintér Lajos rendőrkapitánnyal közösen. A Volántársaság vezetője kiemelte: példaértékű az együttműködés a két szervezet között, ezért is döntöttek úgy, hogy egy-egy ajándékcsomaggal köszönik meg a rendőrök egész éves munkáját.

Az év végi ünnepek kapcsán a Diósdi Rendőrőrs egyik járőre, Mosolygó László, rendőrzászlós és a Közlekedésrendészeti Osztály egyik baleset helyszínelője és Nehéz Sándor, rendőr főtörzsőrmester vehetett át egy-egy ajándékcsomagot a 2015-ben végzett munkájuk elismeréseként.

Would you like to replay the video?
Címkék