Újra próbálkoznak

vizszerelo_kulteriAz Érd és Térsége Víziközmű Kft. felhívja a lakosok figyelmét, hogy Diósdon próbálkoznak a közüzemi szolgáltatók nevével visszaélő csalók, besurranó tolvajok. Víz- és csatornamunkásnak adják ki magukat és a helyi víziközművek által kötelezően elvégzendő feladatokra hivatkoznak.

Hasonló tartalmaink:

Nem árt az óvatosság mostanában Diósdon és a környező településeken sem. Álmunkások, besurranó tolvajok házalnak hivatalos küldetésnek álcázva. A hívatlanul érkező csalók így próbálnak kisebb-nagyobb csatornatisztítási feladatokkal, vagy hasonló látszattevékenységgel gyorsan készpénzhez jutni vagy a házakba bejutva értéktárgyakat eltulajdonítani.
Kakuk András, az ÉTCS műszaki igazgatója ez Érd FM 101.3 adásában elmondta, hogy semmilyen ingatlanon belüli feladatra nem adtak és nem adhatnak ki utasítást. Hallgassa meg az interjút!
A víziközműszolgáltatók szakemberei nem szednek készpénzt és csak vízóra leolvasása miatt csöngetnek be bejelentés nélkül. Természetesen a munkatársak rendelkeznek arcképes igazolvánnyal, melyet kérésre felmutatnak. A helyi társaságok kérik, ha gyanús emberek próbálnak pénzt kicsalni vagy hívatlanul az ingatanra bejutni, akkor azonnal jelentsék azt a rendőrségen, vagy érdeklődjenek a víziközművek elérhetőségein.

További információ: erdivizmuvek.hu

Képünk illusztráció.

Címkék