Rémtörténet Százhalombattán

A Pest Megyei Főügyészség előre kitervelten, különös kegyetlenséggel, több emberen elkövetett emberölés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki megölte ismerőse szüleit, majd arra kényszerítette a fiút, hogy szülei holtteste mellett éjszakázzon.

Hasonló tartalmaink:

A bűnügy vádlottja, egy százhalombattai férfi, akit családja tartott el. Százhalombatta Óvárosi részében élt, ahol az a fiatal férfi, aki régebben a vádlott iskolatársa volt. A vádlott a sértett szüleit is ismerte. Előre eltervezte tettét. Többször megszúrta a sértett szüleit, akik a szúrt sebzések okozta sérülések következtében életüket vesztették. A munkából hazatérő fiú otthon szembesült azzal, hogy szülei valóban meghaltak. A vádlott ekkor elvette a fiú telefonját, a sértett kezét, lábát megbilincselte és arra kényszerítette őt, hogy vele maradjon és az éjszakát a házban töltsék.

A Pest Megyei Főügyészség előre kitervelten, különös kegyetlenséggel, több emberen elkövetett emberölés bűntettével, kifosztás bűntettével aljas indokból, felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntettével vádolja a férfit, aki előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást.

Képünk illusztráció.

Címkék