Katicabogárka Csapat az oviban

vlcsnap-2016-01-15-22h51m31s117Zenés interaktív előadás várta a Kincses Óvoda Ófalusi Tagóvodájának gyermekeit csütörtökön délelőtt. A Katicabogárka Csapat látogatott el hozzájuk, akik saját szerzeményeiket adták elő, amely során játékos körülmények között szerezhettek különleges élményt a gyermekek. 

Hasonló tartalmaink:

A gyerekek és az óvónők nagy izgalommal várták az előadást, amit ajándékba kaptak egy volt óvodástól. A Katicabogárka csapat a műsort a gyerekek életkorához, fejlettségi szintjéhez igazodva állítja össze a csapat. A bölcsődésektől kezdve egész a kisiskolás korig tartalmas programot nyújt a zenekar, olykor előfordul az is, hogy menet közben az igényeknek megfelelően alakítják a műsort.

Az Ófalusi Óvodában minden hónapban tartanak mesés előadást, vagy zenés színházat, hiszen mind a mese, mind pedig a zene nagyon fontos a fiatalok fejlődése szempontjából – mondta Pócsiné Sivák Erzsébet, a Kincses Óvoda Ófalusi Tagóvodájának igazgatója.

Nádor Dávid, énekes, zeneszerző kiemelte, hogy a Katicabogárka Csapat célja nem csupán megismertetni, hanem megszerettetni a zenét a gyermekekkel.

Would you like to replay the video?

 

Címkék