Járdaépítés az Iparos úton

Az M7-es fel- és lehajtó átépítése miatt a Bem téren és környékén a kivitelező, Euroaszfalt Zrt. tájékoztatása szerint a következő forgalmirend-változásokra kell számítani a következő időszakban:

Hasonló tartalmaink:

Jelenleg, a téli leállás időszaka alatt csak kisebb forgalmirend-változással járó munkák zajlanak a Bem téren és környékén. A Sóskúti út terelőszigeteiben jelenleg térkő burkolás zajlik. Majd folytatódik a terelőszigetek burkolása az Iparos úton a Kádár utcánál és a Kárpitos utcánál és az autópálya lehajtóinál. Ezen kívül folytatódik a járdaburkolás is a tavaly előkészített területeken (Shell kút környéke, autópálya lehajtóinak környéke). A forgalmat akadályozó körülmény várhatóan nem lesz jelentős, esetleg az  út szélén rakodó járművet kell kikerülni.

Előre láthatóan szerdán az Iparos út jobb oldalán a Sóskúti út és a buszforduló között járdaépítés kezdődik (a templommal szemben). A jelenlegi járda 1 méteresre szűkül, de a buszváró peront egyelőre nem bontják el.

A héten várhatóan lámpaoszlopokat is fognak állítani a területen, ezért az út szélén daruzó tehergépkocsikat kell majd kikerülni az autósoknak.

Címkék